Teljes és részleges fogpótlásaink olyan eseteknél jelenthet alternatívát, amikor az implantációs műtét nem optimális. Kifinomult szakértelemmel rendelkező csapatunk garantálja a legmegfelelőbb, legtermészetesebb fogválasztást, amely egyedi mosolyt eredményez a páciens számára. Ajánlatunk részeként kínáljuk mind a hagyományos, mind pedig a legfrissebb 3D nyomtatási eljárásokat, a kiváló eredmény érdekében.

Crown | Inlay | Onlay | Veneer

Az egyik legesztétikusabb termékünk, amely rendkívüli eredetiséget, hosszú élettartamot és sokrétű lehetőségeket biztosít.

Leheletvékony veneer által, minimális beavatkozás nélküli Hollywoodi mosoly érhető el.
A Press-ceramic inlay, jól záró tömést biztosít a legkritikusabb helyeken is.

A Zirconium vázra égetett porcelán restaurációink kiemelkedő minőséget biztosítanak, mely magas esztétikai színvonalat eredményez. Allergiás reakciók esetén erősen ajánlott alternatívánk a metal-ceramic fogpótlásainkhoz képest.

A kerámia rétegezés lehetővé teszi, hogy a páciens fogai természetes árnyalatát és egyediségét teljes mértékben visszaadhassuk.

A Full Anatomikus Zirconium restaurációk jelentősen nagy hajlítószilárdságot biztosítanak, az erő és az esztétika ötvözésével. A digitális tervezés biztosítja a rendkívül gyors kivitelezést, és a kerámia alapú festékek az eredeti fogakhoz hasonló árnyalatokat. Ez az úttörő technika a nyugati fogászat egyik legkedveltebb terméke, gyorsasága, szinte örök élettartama és a tökéletes anatómiája miatt.

A fém-kerámia fogpótlások a fogtechnika hagyományos, mégis megbízható megoldását kínálják. A fémváz biztosítja a tartósságot és erősséget, míg a kerámia réteg esztétikus megjelenést és természetes foghatást eredményez. Ez a kombináció ideális választás olyan esetekben, ahol fontos a funkció és az esztétika harmónikus egyensúlya.