A digitális forradalomnak köszönhetően a fogtechnikai területen most már a tervezéstől a kivitelezésig teljesen digitális folyamatokon keresztül készülhetnek fogpótlások, kiküszöbölve az emberi szem és kéz pontatlanságát. Szakértő fogtechnikusaink elkötelezettek abban, hogy a kapott terv alapján a vázakat a lehető legprecízebben adják át vásárlóink számára.

Designer csapatunk 24/7 azon dolgozik, hogy ügyfeleink a lehető legrövidebb idő alatt kiváló minőségű terveket kapjanak kézhez. Megrendeléstől számítva garantáltan 24 óra alatt, de akár 1 órán belül elkészülünk a munkával, amihez a piacon elérhető legmodernebb szoftvereket használjuk.

Modern frézgépeinknek köszönhetően elképesztő minőségben marjuk le a megtervezett fogpótlásokat legyen az akár anatómikus korona vagy egy egyszerű váz. Cégünk tapasztalt maróinak köszönhetően megrendelőink a lehető legrövidebb idő alatt kapják kézhez a koronákat, hidakat. Minden koronát multilayer cirkóniumból faragunk, a piacon elérhető legkisebb szerszámmal átdolgozzuk, majd az előírt szinterezési programon égetjük ki.

A 3D nyomtatással foglalkozó csapatunk rendkívüli precizitással végzik munkájukat, hogy megrendelőink a lehető legpontosabb modelleket kapják kézhez. Valljuk, hogy a hibátlan munkához elengedhetetlen a tökéletes modell, amit cégünk mind esztétikailag és funkcionálisan is biztosít.

Fedezze fel a forradalmian új 3D fogsor nyomtatás lehetőségeit szakértő csapatunk segítségével! Az áttörést jelentő technológia precíz tervezéssel és gyors kivitelezéssel egyedi, pontosan illeszkedő fogsorokat eredményez amely fenntartható alternatívája a klasszikus akril fogsoroknak. Az esztétikus, kényelmes és tartós megoldások terén szakembereink a legmagasabb színvonalat képviselik.